PARTNERSHIPS

Als bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om de Groene 4 Mijl te omarmen. Hiervoor bieden we partnerships in verschillende prijsklassen. Naast maatschappelijke betrokkenheid, bestaan partnerships uit diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn in de aanloop naar én tijdens het evenement. Een samenwerking inclusief startbewijzen voor deelname behoort ook tot de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek om specifieke wensen voor u als bedrijf in kaart te brengen en een pakket op maat aan te bieden.  Neem voor alle mogelijkheden contact op met Raimond Walthaus.

Raimond is per mail te bereiken via raimond@brendsevents.nl en telefonisch op 050 – 711 52 95 / 06 – 15 14 82 44.

STERK VOOR EEN ACTIEVE & GEZONDE LEEFOMGEVING

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

De Groene 4 Mijl maakt zich in samenwerking met Natuurmonumenten sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. We willen zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met de natuur.  Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen, zowel hardlopend als wandelend, gecombineerd met allerlei winterse activiteiten voor kinderen rondom de start en finish locatie. Om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken is het mogelijk om vriend te worden van het evenement! Iedere bijdrage is onmisbaar om dit evenement neer te zetten en jaarlijks terug te keren.

NEW NEXUS

Iets met IT… Vind je dat toch iets te vaag? Ontdek wat onze bedrijven voor jou kunnen betekenen. Van het leveren van specialisten op het gebied van requirements, softwareontwikkeling en testen tot het bouwen van apps voor alle platformen. Van het verzamelen, registreren en analyseren van data tot het leveren van specialisten die organisaties ondersteunen bij het definiëren en implementeren van veranderingen.

Bezoek de website

FRIESLAND LEASE

Op zoek naar een ondernemende leasemaatschappij waar u de duurzaamste oplossing aangereikt krijgt voor uw mobiliteitsgebruik? Dan zit u goed bij Friesland Lease. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor ondernemers.

Bezoek de website

MUG Ingenieursbureau

MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Wij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines infra, milieu, archeologie, geo-ICT & geo-info en energie. Bij MUG werken dagelijks zo’n 120 medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten. Van archeologen tot data-specialisten, van 3D-ontwerpers tot milieukundige experts en van landmeters tot geo-ict’ers. Allemaal gedreven medewerkers met grote kennis van zaken.

Bezoek de website

Ook deze bedrijven zijn vriend van De Groene 4 Mijl 2022, hartelijk dank voor de bijdrage!