Banner2

F.A.Q.

1. Tot wanneer kan ik inschrijven?
De online inschrijving is geopend tot 15 januari 2018, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. Indien voor 16 december 2017 ingeschreven, wordt het startnummer voorzien van voornaam van de deelnemer.

2. Is er een minimum/maximum leeftijd?
De minimale leeftijd voor individuele deelname is 12 jaar. Kinderen van 6 – 12 jaar kunnen deelnemen aan de familierun onder begeleiding van een ouder/verzorger met de minimale leeftijd van 18 jaar.

3. Kan ik mij met een groep inschrijven?
Ja dit kan. Neem contact op met de organisatie voor de mogelijkheden.

4. Hoe blijf ik op de hoogte van evenement?
Like onze Facebook pagina of volg ons op Twitter en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

5. Hoe krijg ik mijn startbewijs?
Bij je online inschrijving tot 18 december 2017 geef je aan of je je startbewijs in januari kosteloos wilt afhalen bij Intersport DAKA Groningen of dat je je startbewijs thuis wilt laten bezorgen. Indien je thuis bezorgen hebt aangegeven wordt het startbewijs met de post bezorgd op het opgegeven adres. Dit vindt plaats in de week voorafgaand aan het evenement. In deze week is het ook mogelijk om  je startbewijs af te halen. Laat ingeschreven? Dan kun je je startbewijs alleen nog afhalen op locatie.

6. Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet meer mee kunt doen aan de groene 4 mijl kun je je startbewijs tot 8 januari kosteloos over laten zetten op een andere naam. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

7. Kan iemand anders deelnemen op mijn startnummer?
Je mag iemand anders voor jouw startplek zoeken. Als dit lukt dien je dit voor 8 januari door te geven zodat wij dit kosteloos om kunnen zetten. Voor 16 december kunnen wij ook de naam nog aanpassen zodat de juiste naam op het startnummer wordt gedrukt.

8. Hoeveel kilometer is het?
De groene 4 mijl is ongeveer 6,4 kilometer. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een van de wandelroute van 6,4 kilometer.

9. Wat voor kleren moet ik aan?
Het is aan jezelf of je in sportkleren deelneemt of een kekke outfit aantrekt. (Advies over) schoenen en kleding is te verkrijgen bij Intersport DAKA Groningen.

10. Kan ik er met het openbaar vervoer komen?
Plan je reis via www.9292.nl met als bestemming Madijk 1 in Eelderwolde. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Elsborgpad Eelderwolde) is het slechts een paar minuutjes lopen naar de plek van bestemming.

11. Is er parkeergelegenheid aanwezig?
Parkeren is mogelijk bij de nabijgelegen Hoornseplas (Achterom, 9766 Eelderwolde). Vanaf deze parkeerplaatsen is het ongeveer 12 minuten lopen naar Madijk 1.  Fietsen kunnen op het aangewezen terrein bij OBS Ter Borch (Borchsingel 41, 9766 PP Eelderwolde) geparkeerd worden. Vanaf hier loop je als deelnemer met je spullen naar de Onlanderij, alwaar je je spullen op vertoon van je startbewijs (op eigen risico) kwijt kunt in de garderobe.

12. Is er eten en drinken aanwezig?
Op het start/finish terrein bij de Onlanderij is een ruime keuze aan diverse versnaperingen. Tijdens de run is er een waterpost voor deelnemers. Na afloop ontvangt iedere deelnemer naast water en fruit, warme chocolademelk om weer op te warmen.

13. Kan ik toeschouwers meenemen?
Toeschouwers zijn welkom op de start en finish locatie, Madijk 1 in Eelderwolde. Rondom de locatie zijn allerlei winterse activiteiten voor kinderen georganiseerd door Natuurmonumenten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de deelnemers langs de route aan te moedigen.

GA DE UITDAGING AAN EN SCHRIJF JE IN ALS DEELNEMER VAN DE GROENE 4 MIJL VOOR BIKKELS!

EEN INITIATIEF VAN NATUURMONUMENTEN, GEORGANISEERD DOOR BRENDS EVENTS © Copyright - De Groene 4 Mijl - Powered By Smart Camels