F.A.Q.

1. Tot wanneer kan ik inschrijven?
De online inschrijving is geopend tot 12 januari 2020, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. Indien voor 1 december 2019 ingeschreven, wordt het startnummer voorzien van voornaam van de deelnemer.

2. Is er een minimum/maximum leeftijd?
De minimale leeftijd voor individuele deelname is 12 jaar. Kinderen van 6 – 12 jaar kunnen deelnemen aan de familierun onder begeleiding van een ouder/verzorger met de minimale leeftijd van 18 jaar.

3. Kan ik mij met een groep inschrijven?
Ja dit kan. Neem contact op met de organisatie voor de mogelijkheden via het contactformulier.

4. Hoe blijf ik op de hoogte van evenement?
Like onze Facebook pagina of volg ons op Instagram en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

5. Hoe krijg ik mijn startbewijs?
Je startbewijs ontvang je in de week voor het evenement via de post op het door jou opgegeven adres. Als je na 1 december hebt ingeschreven, dan haal je je startbewijs op de dag van het evenement af op de Onlanderij.
In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving (zoals je adres) kosteloos kunt wijzigen tot 1 december 2019.

6. Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet meer mee kunt doen aan de groene 4 mijl kun je je startbewijs tot 1 december 2019 kosteloos over zetten op een andere naam. Dit doe je eenvoudig via de link die is opgenomen in je bevestigingsmail. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

7. Kan iemand anders deelnemen op mijn startnummer?
Je mag iemand anders voor jouw startplek zoeken. Als dit lukt dien je dit voor 1 december 2019 zelf te wijzigen via de link in je bevestigingsmail. Als de wijziging voor deze datum wordt doorgevoerd kunnen wij ook de aangepaste naam nog op het startnummer drukken.

8. Hoeveel kilometer is het?
De groene 4 mijl is ongeveer 6,4 kilometer. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een van de wandelroute van 6,4 kilometer.

9. Wat voor kleren moet ik aan?
Het is aan jezelf of je in sportkleren deelneemt of een kekke outfit aantrekt. (Advies over) schoenen en kleding is te verkrijgen bij Intersport DAKA Groningen.

10. Kan ik er met het openbaar vervoer komen?
Plan je reis via www.9292.nl met als bestemming Madijk 1 in Eelderwolde. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Elsborgpad Eelderwolde) is het een aantal minuten lopen naar de plek van bestemming.

11. Is er parkeergelegenheid aanwezig?
Parkeren is mogelijk bij de nabijgelegen Hoornseplas (Achterom, 9766 Eelderwolde). Vanaf deze parkeerplaatsen is het ongeveer 12 minuten lopen naar Madijk 1.  Fietsen kunnen op het aangewezen terrein bij OBS Ter Borch (Borchsingel 41, 9766 PP Eelderwolde) geparkeerd worden. Vanaf hier loop je als deelnemer met je spullen naar de Onlanderij, alwaar je je spullen op vertoon van je startbewijs (op eigen risico) kwijt kunt in de garderobe.

12. Is er eten en drinken aanwezig?
Op het start/finish terrein bij de Onlanderij is een ruime keuze aan diverse versnaperingen. Tijdens de run is er een waterpost voor deelnemers. Na afloop ontvangt iedere deelnemer naast water en fruit, warme chocolademelk om weer op te warmen.

13. Kan ik toeschouwers meenemen?
Toeschouwers zijn welkom op de start en finish locatie, Madijk 1 in Eelderwolde. Rondom de locatie zijn allerlei winterse activiteiten voor kinderen georganiseerd door Natuurmonumenten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de deelnemers langs de route aan te moedigen.

GA DE UITDAGING AAN EN SCHRIJF JE IN ALS DEELNEMER VAN DE GROENE 4 MIJL VOOR BIKKELS!