F.A.Q.

1. Tot wanneer kan ik inschrijven?
De online inschrijving is geopend van 5 november 2022 tot 20 januari 2023, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. Indien voor 1 januari 2023 ingeschreven, wordt het startnummer voorzien van voornaam van de deelnemer.

2. Is er een minimum/maximum leeftijd?
De minimale leeftijd voor individuele deelname is 12 jaar. Kinderen van 8 – 12 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een ouder/verzorger met de minimale leeftijd van 18 jaar.

3. Kan ik mij met een groep inschrijven?
Ja dit kan. Neem contact op met de organisatie voor de mogelijkheden via het contactformulier.

4. Hoe blijf ik op de hoogte van evenement?
Like onze Facebook pagina of volg ons op Instagram en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

5. Hoe krijg ik mijn startbewijs?
Je startbewijs ontvang je in de week voor het evenement via de post op het door jou opgegeven adres. Als je na 10 januari hebt ingeschreven, dan haal je je startbewijs op de dag van het evenement af op de Onlanderij. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving (zoals je adres) kosteloos kunt wijzigen tot 1 januari 2023.

6. Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet meer mee kunt doen aan de groene 4 mijl kun je je startbewijs tot 1 januari 2023 kosteloos over zetten op een andere naam. Dit doe je eenvoudig via de link die is opgenomen in je bevestigingsmail. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

7. Kan iemand anders deelnemen op mijn startnummer?
Je mag iemand anders voor jouw startplek zoeken. Als dit lukt dien je dit voor 1 januari 2023 zelf te wijzigen via de link in je bevestigingsmail. Als de wijziging voor deze datum wordt doorgevoerd kunnen wij ook de aangepaste naam nog op het startnummer drukken.

8. Hoeveel kilometer is het?
De groene 4 mijl is ongeveer 6,4 kilometer. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een van de wandelroute van 6,4 kilometer.

9. Wat voor kleren moet ik aan?
Het is aan jezelf of je in sportkleren deelneemt of een kekke outfit aantrekt. Houd er rekening mee dat de ondergrond zowel verhard als onverhard is. De onverharde gedeeltes kunnen bij afhankelijk van de weersomstandigheden erg modderig zijn.

10. Kan ik er met het openbaar vervoer komen?
Plan je reis via www.9292.nl met als bestemming Madijk 1 in Eelderwolde. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Elsborgpad Eelderwolde) is het een aantal minuten lopen naar de plek van bestemming.

11. Is er parkeergelegenheid aanwezig?
Parkeren is mogelijk bij de nabijgelegen Hoornseplas (Achterom, 9766 Eelderwolde). Vanaf deze parkeerplaatsen is het ongeveer 12 minuten lopen naar Madijk 1.  Fietsen kunnen op het aangewezen terrein bij OBS Ter Borch (Borchsingel 41, 9766 PP Eelderwolde) geparkeerd worden. Vanaf hier loop je als deelnemer met je spullen naar de Onlanderij, alwaar je je spullen op vertoon van je startbewijs (op eigen risico) kwijt kunt in de garderobe.

12. Is er eten en drinken aanwezig?
Op het start/finish terrein bij de Onlanderij is afhankelijk van de corona maatregelen gelegenheid om koffie/thee/ fris en wat te eten te kopen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer bij de finish water en fruit.

13. Kan ik toeschouwers meenemen?
Toeschouwers zijn (afhankelijk van de corona maatregelen) welkom op de start en finish locatie, Madijk 1 in Eelderwolde. Rondom de locatie zijn allerlei  activiteiten voor kinderen georganiseerd door Natuurmonumenten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de deelnemers langs de route aan te moedigen.

GA DE UITDAGING AAN EN SCHRIJF JE IN ALS DEELNEMER VAN DE GROENE 4 MIJL VOOR BIKKELS!