6e editie verplaatst naar 12 september 2021

In verband met de verscherpte maatregelen rondom COVID-19 hebben wij als organisatie het besluit genomen om de groenste winterloop van het Noorden (editie 2021) te verplaatsen naar een later moment in het jaar, namelijk naar zondag 12 september 2021!

FORMULIER NA-INSCHRIJVING

Tot 11 september 12:00 uur is het mogelijk om je in te schrijven via de website. Daarna sluit de online inschrijving. Je kunt hier het formulier downloaden voor de na-inschrijving en zondag 12 september ingevuld meenemen naar de inschrijfbalie op de Onlanderij. Op het formulier staan de starttijden waarop het nog mogelijk is om deel te nemen. Je meldt je 30-15 minuten voor de gewenste starttijd om je startbewijs te ontvangen.

DOWNLOAD HIER: FORMULIER NA-INSCHRIJVING

Doe in verband met het voorkomen van verspreiding van COVID-19 vooraf de gezondheidscheck van de rijksoverheid . Heb je een of meerdere vragen uit deze checklist met ja beantwoord? Blijf dan thuis!

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN
hardloper / wandelaar / caniloper

Wil je als hardloper, wandelaar of caniloper deelnemen aan de De Groene 4 Mijl voor Bikkels? Schrijf je in vanaf 14 april 2021!

FAMILIETEAM INSCHRIJVEN
hardlopers

Als Familie deelnemen aan De Groene 4 Mijl voor Bikkels? Schrijf je in vanaf 14 april 2021!

BEDRIJVENTEAM INSCHRIJVEN
hardlopers

De Groene 4 Mijl voor Bikkels als bedrijventeam meemaken? Schrijf je dan in vanaf 14 april 2021!

GA DE UITDAGING AAN EN SCHRIJF JE IN ALS DEELNEMER VAN DE GROENE 4 MIJL VOOR BIKKELS!