Groene vier mijl-31-Jan-2016_RON7575.NEF1200

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Groene 4 Mijl maakt zich in samenwerking met Natuurmonumenten sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. We willen zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met de natuur.  Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen, zowel hardlopend als wandelend, gecombineerd met allerlei winterse activiteiten voor kinderen rondom de start en finish locatie. Om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken is het mogelijk om vriend te worden van het evenement! Iedere bijdrage is onmisbaar om dit evenement neer te zetten en jaarlijks terug te keren.

Vriend van..

Als bedrijf kunt u vriend worden van de Groene 4 Mijl.  Hiermee draagt u uw steentje bij aan de realisatie van een uniek evenement en het behoud van het prachtige natuurgebied waar het evenement plaats vindt. Om uw wensen af te stemmen op onze mogelijkheden komen we graag in contact om maatwerk te leveren. U kunt hiervoor bellen naar 050-711 52 95. Een bericht sturen mag natuurlijk ook. Vul hiervoor het formulier op rechts in en wij nemen contact met u op.

Ook vriend worden? Vul onderstaande gegevens in:

1 + 5 = ?

De volgende bedrijven zijn vriend van De Groene 4 Mijl 2019, hartelijk dank voor de bijdrage!

EEN INITIATIEF VAN NATUURMONUMENTEN, GEORGANISEERD DOOR BRENDS EVENTS © Copyright - De Groene 4 Mijl - Powered By Smart Camels