Banner2

Fit aan de start van de Groene 4 Mijl verschijnen?

Train voor de Groene 4 Mijl bij TBCC Groningen

I.s.m. De Groene 4 Mijl geeft The Bootcamp Club Groningen je een 5-rittenkaart voor een bootcamp bij jou in de buurt weg. Er zijn meer dan 222 locaties in en door heel Nederland. Na je online inschrijving ontvang je een actiecode waarmee jij dit toffe cadeau kunt verzilveren!

Info
Heerlijk in de buitenlucht een total body workout, zonder moeilijke machines. Gezellig in groepsverband trainen naar jouw persoonlijke doel: De Groene 4 Mijl op zondag 21 januari!  Ben jij overtuigd en wil je dit ook wel eens zelf ervaren? Om je een duw in de goede richting te geven, krijg je nu 5 gratis trainingen van The Bootcamp Club. Niet langer wachten dus!

Wil jij meer informatie over The Bootcamp Club? Ga naar de website www.thebootcampclub.nl en meld je gelijk aan voor een proefles!

Trainen in het gebied

Ook in het gebied de Onlanden kun je zelf alvast trainen! Er is een verhard 4 mijl parcours aangelegd waar je kunt trainen op tijd; en een 19 kilometer lange Trailrun door het gebied om je offroad skills te verbeteren. Meer informatie over deze routes is te vinden op de website van Natuurmonumenten.

GA DE UITDAGING AAN EN SCHRIJF JE IN ALS DEELNEMER VAN DE GROENE 4 MIJL VOOR BIKKELS!

EEN INITIATIEF VAN NATUURMONUMENTEN, GEORGANISEERD DOOR BRENDS EVENTS © Copyright - De Groene 4 Mijl - Powered By Smart Camels