Banner2

Klik op een van de onderstaande woorden voor meer informatie:

HARDLOPENWANDELENFAMILIETICKET – STARTTIJDENINSCHRIJFKOSTENPARKERENTRAINING

HARDLOPEN

Tijdens de groene 4 mijl kun je hardlopend 6,4 kilometer afleggen, voor en door de natuur. Het parcours is afwisselend verhard en onverhard, met als onverharde ondergronden zandpaden en grasdijken. De focus van je deelname ligt niet op de prestatie, maar op het beleven van de natuur. Tijdsregistratie door middel van een chip heeft de Groene 4 Mijl niet. Zowel bij de start als bij de finish vind je een klok zodat je zelf kunt kijken welke tijd je hebt neergezet. Je eigen registratie gebruiken mag natuurlijk ook! Plezier is een andere karakteristiek: hoe koud en zwaar het ook is, de deelnemers van de Groene 4 Mijl blijven lachen. Ook is er na de finish de mogelijkheid om een heerlijke warme chocolademelk te nuttigen om weer lekker op te warmen na de sportieve inspanning.

Aan de Groene 4 Mijl is het mogelijk om individueel deel te nemen, als bedrijven team en aan de familierun.

WANDELEN

Naast hardlopend deelnemen is het ook mogelijk om De Groene 4 Mijl te wandelen door de prachtige Onlanden. Wandelaars ontvangen uiteraard net als de hardlopers een aandenken bij de finish en een versnapering om op te warmen.

FAMILIERUN

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de familierun (voorheen ouder-kindloop) tijdens de Groene 4 Mijl. Op dit onderdeel kun je per inschrijving 2 volwassenen en 2 kinderen (6 -12 jaar) opgeven. De volwassene(n) kunnen papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes, broers en zussen zijn. Eigenlijk iedereen vanaf 18 jaar! Wel zo makkelijk als je met het hele gezin wilt meedoen.

Vanuit Natuurmonumenten worden ook regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd onder de naam OERRR. Zo ook tijdens De Groene 4 Mijl op 21 januari 2018. Rondom de Onlanderij zijn verschillende mogelijkheden om als kind kennis te maken met de natuur. Kom bijvoorbeeld hutten bouwen, popcorn poffen of insecten zoeken!

STARTTIJDEN & INSCHRIJFKOSTEN 2018

STARTTIJDEN ONDERDEEL VOOR-INSCHRIJVING NA-INSCHRIJVING
10:00 uur De Groene 4 Mijl Wandelen €9,75 €12
11:30 uur
11:45 uur
De Groene 4 Mijl Familierun €12,75
€9,75 per kind
€15
€12 per kind
12:00 uur
12:15 uur
12:30 uur
12:45 uur
De Groene 4 Mijl Bedrijvenloop
€375  n.v.t.
13:00 uur
13:15 uur
De Groene 4 Mijl
Bedrijvenloop
13:30 uur
13:45 uur
14:00 uur
14:15 uur
14:30 uur
14:45 uur
15:00 uur
De Groene 4 Mijl Individueel €12,75 €15
15:15 uur
15:30 uur
De Groene 4 Mijl uitloop
16:30 uur Einde programma

Wat hoort erbij?

Inschrijven voor de Groene 4 Mijl kost €12,75. Bij je inschrijving is inbegrepen:

• een startnummer met je eigen naam (als je voor 18 december inschrijft)
• een  unieke groene 4 mijl 2018 medaille voor iedereen aan de finish
• verzorgingspost onderweg
• mooie on- en offroad route door de natuur
• een finish drankje en fruit voor iedere deelnemer
• kleedkamers en garderobe (eigen risico)
• donatie van €1 aan Natuurmonumenten

Hoe kom ik naar de Onlanderij? En waar kan ik parkeren?

ROUTE NAAR DE ONLANDERIJ

De Onlanderij, waar de start & finish plaats vinden, is te bereiken met zowel de auto, als het openbaar vervoer en de fiets. Omdat wij een zo’n groen mogelijk evenement neer willen zetten verzoeken wij zowel de deelnemers als de toeschouwers om indien mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. Ook gezien het het grote aantal deelnemers en verwachte bezoekers adviseren wij om met het openbaar vervoer of de fiets naar de Onlanderij te komen. Fietsen kunnen op het aangewezen terrein bij OBS Ter Borch (Borchsingel 41, 9766 PP Eelderwolde) geparkeerd worden. Op deze locatie kan tevens gebruik gemaakt worden van de aanwezige kleedkamers en bijbehorende douches. Vanaf hier loop je als deelnemer met je spullen naar de Onlanderij, alwaar je je spullen op vertoon van je startbewijs (op eigen risico) kwijt kunt in de garderobe.

Voor de auto’s is een groot parkeerterrein beschikbaar bij de Hoornseplas waar automobilisten gratis kunnen parkeren. Vanaf de Paterswoldseweg/ Groningerweg wordt met borden aangegeven hoe je bij de parkeerplaats komt en waar je langs loopt om bij de start te komen. Ook de fiets en looproutes naar de Onlanderij zijn aangegeven.

Parkeerplaats Hoornseplas

Vanaf de Groningerweg afslaan richting Kaap Hoorn:

Achterom

9766 EELDERWOLDE

Link naar google maps: klik hier

(looptijd naar de Onlanderij ca. 12 minuten)

Openbaar Vervoer:

De Onlanderij is vanaf het Centraal Station gemakkelijk te bereiken met de bus (lijn 2 richting Eelde – Airport) Je kunt uitstappen bij bushalte Elsborgpad. Vanaf daar is het nog ca. 5 minuten lopen naar de Onlanderij. Plan jouw volledige reis op www.9292.nl.

FIT AAN DE START VAN DE GROENE 4 MIJL VERSCHIJNEN?

Train voor de Groene 4 Mijl bij TBCC Groningen

I.s.m. De Groene 4 Mijl geeft The Bootcamp Club Groningen je een 5-rittenkaart voor een bootcamp bij jou in de buurt weg. Er zijn meer dan 222 locaties in en door heel Nederland. Na je online inschrijving ontvang je een actiecode waarmee jij dit toffe cadeau kunt verzilveren!

Info
Heerlijk in de buitenlucht een total body workout, zonder moeilijke machines. Gezellig in groepsverband trainen naar jouw persoonlijke doel: De Groene 4 Mijl op zondag 21 januari!  Ben jij overtuigd en wil je dit ook wel eens zelf ervaren? Om je een duw in de goede richting te geven, krijg je nu 5 gratis trainingen van The Bootcamp Club. Niet langer wachten dus!

Wil jij meer informatie over The Bootcamp Club? Ga naar de website www.thebootcampclub.nl en meld je gelijk aan voor een proefles!

GA DE UITDAGING AAN EN SCHRIJF JE IN ALS DEELNEMER VAN DE GROENE 4 MIJL VOOR BIKKELS!

EEN INITIATIEF VAN NATUURMONUMENTEN, GEORGANISEERD DOOR BRENDS EVENTS © Copyright - De Groene 4 Mijl - Powered By Smart Camels